Lapsiperheen linkkejä:

Lastenleffat.fi Netstore >>

Ilmainenmuste.fi tilausohjeet
Dna-kilpailu: Voita älypuhelin
YvesRocher.fi
Äänikirjat Bookbeat 0 e kokeilu
Ilmainennäyte.fi uusin päivitys
Lastendvd.fi leffojen tietopankki
Netinilmaiset.fi
www.lehtipojat.fi
Seiskan tarjous + tilaajalahja
Telia.fi uusimmat kampanjatSäästövinkkejä arkeen:

Ilmainenmuste.fi tilausohjeet
YvesRocher.fi kampanjat
Telia.fi uusimmat kampanjat
Selaa lisää näytteitä tästä
Mustekasetti.com ilmaisnäyte
Finink.com ilmaisnäyte
Inkclub.com ilmaisnäyte
www.ilmainennayte.fi
 


Hei, tervetuloa lukemaan blogiani. Tälle sivulle olen kerännyt muutaman säästövinkin, joita jokainen voi harkintansa mukaan käyttää. Muutaman minuutin kestävillä toimenpiteillä voi saada säästöä aikaan kymmeniä tai satojakin euroja. Kaiken pystyy tekemään kotisohvalla netissä muun surffailun lomassa.

Lisää vinkkejä ja blogikirjoituksia tulossa myöhemmin. Päivitetty viimeksi: 11.10.2021.


 

Edullisempi kk-maksu puhelinliittymällesi

Jos maksat nyt normaalihintaa puhelinliittymästäsi, voit katsoa kampanjahinnan Telian alennuskoodilla.

Siirtymällä toiselle operaattorille, voi saada kk-hintaa alaspäin. Kun itse vaihdoin, liittymäni hinta tipahti 29,90 eurosta 21,90 euroon per kuukausi. Säästöä tuli vuodessa 96 euroa. Operaattorin vaihto on helppoa: uusi sim-kortti tulee kirjeenä postitse kotiin, numero säilyy ennallaan ja käyttökatkoksia ei tule. Isokin säästö vuodessa voi onnistua nykytilanteestasi riippuen. Mukavaa jos puhelinlaskun euromäärää saa pienennettyä.

 

Ilmainen lainakorkojen vertailusivu

Jos itselläsi on jo lainaa, Rahalaitos kertoo heti, voisitko saada nykyisen lainasi pienemmällä korolla. Lainatarjouksen kysyminen on ilmaista ja se ei sido mihinkään. Jos sähköpostiisi tullut tarjous lainasta ei miellytä, voit vain deletoida sähköpostiviestin ja asia on sillä selvä, lainaa ei tarvitse ottaa eikä viestiin mitään vastata. Jos sinulla on jo lainaa tai harkitset uuden ottamista, kannattanee tarkistaa, että saisitko sille pienemmän koron. Saat kerralla monen eri pankin tarjouksen näkyviin.

Omalaina nettisivuilla voi myös kilpailuttaa lainatarjouksen. Kestää pari minuuttia ja on vaivatonta. Säästöä koroissa voi tulla kymmeniä tai satoja euroja lainasummasta riippuen.
 

Ilmainen kokeilujakso äänikirjapalveluihin

Viime vuosien 1 suosituimmista harrastuksista on äänikirjojen kuuntelu. Omat suosikkikirjat voi kuunnella kuulokkeilla samalla kun tekee kotitöitä tai ruokaa kotona, juoksee kuntoradalla iltalenkillä tai kun olet työmatkalla töihin. Arjen askareet sujuvat paljon mukavammin kun kuuntelee samalla jotain kiinnostavaa.

Palvelua voi kokeilla kokeilujakson ajan veloituksetta. Ilmaisjakson käyttäminen ei velvoita jatkotilaukseen.

Bookbeatin kampanja
 

Edullinen lehtitilaus melkein puoleen hintaan

Jos välillä tekee mieli tilata jokin viikkolehti kotiin, niin kampanjakoodin avulla se voi onnistua melkein puoleen hintaan. Itse olen tilannut vuoden aikana Seiskan tarjousjakson, siinä tuli ihan mukava tilaajalahjakin mukana. Toinen vaihtoehto on Katson kampanjakoodi jos TV-ohjelmia tulee katsottua ja ohjelmaoppaalle on tarvetta kun viikon aikana katsottavia ohjelmia suunnittelee.
 

Terveystuotteen tutustumistarjous puoleen hintaan

TV:ssä ja muualla on paljon mainostettu uudistunutta VitaeProta koko kehon hyvinvointiin. Jos tuotetta haluaa testata, VitaePron kampanjalinkin avulla se onnistuu puoleen hintaan. Linkki valmistajan nettiivuille.
 

Kuluttajapaneelin jäsenenä saat lahjakortteja veloituksetta

Tutkimuslaitos tekee tutkimusta, että mitä tuotteita suomalaiset ostavat. Jos haluat liittyä jäseneksi (ei maksa mitään) ja kertoa mitä mieltä olet tuotteista, saat kiitoksena vaivannäöstä hyviä lahjakortteja, joilla voit ostaa itse valitsemiasi tuotteita. Saat siis lahjakortteja ilmaiseksi tai pikemminkin kiitoksena osallistumisestasi. Aikaa jäsenyys vie hieman, mutta vastineeksi sinut palkitaan mukavasti. Jos asia kiinnostaisi, voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi tutkimuslaitoksen nettisivuilla    LOPPUNUT
 


Ilmainen muste tulostimeesi

Ilmainenmuste.fi kertoo, miten omaan kodin tulostimeen voi tilata eri nettikaupoista ilmaisen musteen tai muuten säästää jopa monta kymmentä euroa verrattuna kivijalkakauppojen musteiden hintoihin.


Ilmainen osakesalkku säästöillesi

Ilmainenosakesalkku.fi kertoo, miten säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvät kulut eli pankin kk-maksut
nollataan 0 euroon per kk. Jos olet jo osakesäästäjä tai harkitset säästämistä tai sijoittamista, kannattaa lukea säästövinkit läpi... 10 vuodessa kuluissa tulee säästöä esim. 300 euroa. Voit myös sijoittaa kuluttomiin rahastoihin jos oma aikasi ei riitä asiaan perehtymiseen. Nordnetin Superrahastot ovat oikeasti kuluttomia, lue lisää linkin kautta. Avaamalla ilmaisen asiakkuuden, pääset heti lukemaan sijoitusopasta ja muuta tietoa.Ilmaisia näytteitä netissä

Ilmainennäyte.fi listaa myös netistä löytyviä linkkejä, joiden kautta pystyy tilaamaan ilmaisia näytteitä kotiin testattavaksi. Osittain samoja linkkejä löytyy tältäkin sivustolta, mutta ei välttämättä kaikkia.


Lehtitilaukset puoleen hintaan ja tilaajalahjoja kaupan päälle

Oman suosikkilehden voi tilata kampanjalinkin kautta hyvällä alennuksella. Myös itselle uusia lehtiä voi olla mukavaa kokeilla lyhyen tilausjakson verran jos hinnasta saa esim. -50% pois. Vaihtelu virkistää välillä... Tälle sivustolle on kerätty näitä lehtitalojen kampanjalinkkejä, vaihtoehtoja voi selata tästä linkistä.

Sivuston ylläpito on käyttänyt kampanjatarjouksia, joissa on alennuksen lisäksi saanut tilaajalahjoina mm. Cityshoppari-kortin, kävelysauvat kuntolenkille, perhoskuvioisen kesälaukun ja langattomat kuulokkeet. Välillä tulee vastaan tilaajalahjoja, joita muutenkin on ajatellut hankkivansa, niin tarjous on miellyttänyt.
Pankkipalvelut: käyttötili, verkkopankki ja pankkikortti 0 e/kk

Peruspankkipalvelut saa nykyisin veloituksetta esim. S-Pankista. Moni on tottunut maksamaan omassa pankissaan verkkopankista 3 e/kk, pankkikortista 2,50 e/kk ja mahdollisesti vielä luottokortista erikseen vuosimaksua (esim. 2000 e luottorajalla 40 euroa). Näistä kertyy siten vuositasolla 106 euroa. Kk-veloitus voi tuntua pieneltä ja moni voi miettiä, että "eikö 8,83 euroa per kk ole pikkusumma?", mutta 10 vuodessa puhutaan siis 1272 eurosta palvelumaksuja tämän todellisen esimerkin osalta.

S-Pankista nämä palvelut saa tosiaan nykyisin 0 euron kk-maksulla. Pankkia vaihtamalla voikin säästää ison summan rahaa. Tämä etu on kaikille S-ryhmän asiakasomistajille eli S-etukortin omistaville. Jos korttia ei vielä löydy lompakosta, asiakasomistajaksi voi liittyä missä tahansa S-ryhmän toimipaikassa (esim. Prismassa) täyttämällä hakemuksen ja maksamalla oman osuuskaupan osuusmaksun. Se vaihtelee paikkakunnasta riippuen, mutta on yleensä 100 euroa. Osuusmaksua et menetä vaan saat sen takaisin jos joskus tulevaisuudessa haluat S-etukortista ja jäsenyydestä luopua. Lisäksi voit saada korkoa osuusmaksulle (esim. Turussa 100 euron osuusmaksulle maksetaan tällä hetkellä korkoa 10 e/vuosi). Jäsenmaksun maksettuasi sinulle kertyy myös esim. ruokaostoksista bonusta, joka hiemankin isommilla ostomäärillä on helposti 50-100 euroa per vuosi. Iso perhe voi saada bonuksia jopa 500 euroa per vuosi tai enemmänkin, ylärajaa ei ole.

Jos sinulla on jo oma S-etukortti, olet asiakasomistaja ja saat nämä S-Pankin edut. Muita hyviä puolia: voit nostaa käteistä pankkitililtäsi esim. Prisman neuvonnasta, ei tarvitse lähteä pankkikonttorissa käymään. Jos shoppailet S-ryhmän omissa toimipaikoissa, saat ostoksista normaalin bonuksen lisäksi 0,5% maksutapa-alennuksen kun maksat kassalla S-Pankin myöntämällä maksukortilla. Blogin pitäjä on itse S-Pankkiin siirtynyt ja voi suositella muillekin. Säästän nyt yli 80 euroa vuodessa pankin palvelumaksuissa ja bonukset päälle.

Lisätieto syksy 2021: S-Pankin Visa on edelleen täysin ilmainen kun valitset luottokorttilaskun toimitustavaksi sähköisen e-laskun verkkopankkiisi. Jos maksat koko luottokorttilaskun saldon kerralla pois ennen eräpäivää, mitään kk-maksua ei mene. Jos taas jätät osan laskusta maksamatta (maksat esim. vain minimikuukausierän) ja loppuosa saldosta siirtyy seuraaville kuukausille maksettavaksi, sitten menee toki pieni laskutuskulu ja korko kuten kaikissa muissakin eri pankkien luottokorteissa. S-Pankin korko on tosin selkeästi edullisempi kun vertaa monien muiden pankkien korkoihin. Mutta jos siis maksat koko luottokorttilaskun kerralla pois e-laskun saatuasi ennen eräpäivää, niin mitään kk-maksua tai vuosimaksua ei peritä. Edullista ja kätevää, vai mitä. Samoin jos käytät kuukauden aikana vain korttisi debit-puolta, mitään kk-maksua ei mene. Taitaa olla edelleen Suomen edullisin tai edullisimpia luottokortteja kun vuosimaksuakaan ei ole. Nettipankki on myös 0 e/kk asiakasomistajille. Moni maksaa toisissa pankeissa kk-maksuja esim. 80 euroa per vuosi, S-Pankissa hinta on 0 euroa per vuosi.

Stockmann Mastercard on täysin kuluton luottokortti, sitä voi hakea Stockmannin asiakaspalvelusta saatavalla lomakkeella. Jos maksaa koko luottokorttilaskun saldon aina kerralla pois, niin kortti on täysin ilmainen käyttää (ei kk-maksuja eikä mitään tilinhoitopalkkioita). Itse maksoin pitkään luottokortista tilin-hoitomaksuja 5 e/kk eli 60 euroa vuodessa. Irtisanoin kyseisen kortin ja nyt uudessa kortissa kulut 0 e/kk.
Ilmainen lasten lehti kotiin ja muita näytteitä

Netistä voi löytää linkkejä, joiden kautta pystyy tilaamaan ilmaisia tuotenäytteitä. Yritykset haluavat antaa tuotteilleen näkyvyyttä ja siksi jakavat näytteitä veloituksetta. Näitä linkkejä on keräilty tälle sivustolle ja voit selata vaihtoehtoja läpi. Osa näistä on täysin ilmaisia eli edes postimaksua ei tarvitse maksaa. Esim. lapselle voi tilata Lastenmaa-lehden kotiin luettavaksi veloituksetta (1 numero per henkilö tai talous). Osassa kampanjoista tuote on ilmainen, mutta pienen postimaksun joutuu sitten maksamaan. Esim. parranajosetin eli teriä ja partavaahtoa tilasin kodin miesväelle 0 e + pk. 4,90 e, ihan edullinen oli
mielestäni. Postimaksun 4,90 e maksoin postipaketin mukana tulleella tilisiirtolomakkeella. Monta muutakin vaihtoehtoa on esim. sukkia ja boxerit miehelle. Uusia kampanjoita tulee aina ajoittain.

Linkkejä yritetään tänne sivustolle keräillä ja vanhat linkit poistetaan kun huomataan, että jokin kampanja on päättynyt kun kaikki valmistajan tarjoamat ilmaisnäytteet on jaettu. Huomaathan, että toimimattomia linkkejä voi olla sivustolla esillä, koska näytteet voivat loppua milloin vain ja harmi kyllä linkkien toimivuutta ei ihan jatkuvasti pystytä tarkistamaan. Linkkiä klikkaamalla siis näet, että onko tarjous vielä voimassa. Montako euroa säästöä näistä tulisi itsellesi?

Uskallan väittää, että hyödyntämällä edes osan yllä olevista neuvoista, voi säästää helposti 100 euroa vuodessa ja enemmänkin. Kannattaa muistaa, että 10 vuoden aikavälillä puhutaan siis jo 1000 eurosta.
Kännykkäliittymän vaihto oli tosi helppo ja nopea tehdä netissä. Lehtiä olen tilaillut -50% ja lisäksi tilaajalahjoista on ollut hyötyä (esim. kävelysauvat olisin muutenkin ostanut).

Pankkipalveluiden vaihtaminen oli ehkä itselle vaikeinta ennakkoasenteestani johtuen. Luulin, että pankin vaihto on kauhean vaikea tehdä. Mutta kätevästi se kyllä kävi: yhtenä päivänä ostoksilla kävelin Sokoksen neuvontapisteen ohi kun asia tuli mieleen ja päätin viimein tilata kortit ja pankkitunnukset S-Pankista. Kun ne olivat saapuneet postissa, irtisanoin vanhan pankkini kortit ja verkkopankkitunnukset. Tämän pystyi tekemään kirjautumalla verkkopankkiin ja sieltä lähettämällä viestin asiakaspalveluun. Ei tarvinnut siis lähteä pankin konttoriin jonottamaan tämän takia. Vanhaan pankkiini jätin vielä pelkän pankkitilin auki, koska siitä ei mene mitään kk-maksuja. Ehkäpä pidän sitä vielä auki ja käyn sulkemassa joskus vuoden päästä (samalla tarkistan, että kukaan ei ole sinne enää rahaa siirtänyt).Hyvää syksyä 2021 kaikille, kirjoittelen lisää säästövinkkejä tänne jos mielenkiintoisia etuja tulee vastaan. Yllä olevia olen itse jo kokeillut ja toimivaksi todennut, toivottavasti näistä olisi hyötyä teille muillekin.

Aurinkoisin terveisin,

Pirjo
Lehtien alennuskupongit:

Seiskan uusin tarjous + lahja
Katso-lehdeltä alennus + lahja
Fit-lehden tarjous + lahja
Hifimaailman tarjous + lahja
Antiikki ja Design + lahja

Koti ja Keittio tarjous + lahja
Pelit-lehden tarjous + lahja
Auto Bild Suomi tarjous + lahja
GTi-lehden uusin tarjous + lahja
V8-lehti tarjoushinta lahja

Tieteen kuvalehti + lahja
Historia-lehti + lahja
KuntoPlus + valitsemasi lahja
Digikuvan uusi tarjous + lahja
Kotimikron kampanja + lahja


Nettikauppoja:

Mustekasetti.com
YvesRocher.fi
Apteekkituotteet.fi
Lastendvd.fi
Ilmainenmuste.fi
Kotimaanenergia.fi

Ilmainennäyte.fi
Netinilmaiset.fi
Lehtipojat.fi
Finink.com
Inkclub.com
Fortum.fi

Muumimukihaku.fi
Seiska.fi
Lastenleffat.fi
Ilmainenosakesalkku.fi
Mobiilitukku.fi
Telia.fi