Lapsiperheen linkkejä:

Lastenleffat.fi Netstore >>

Ilmainenmuste.fi tilausohjeet
Aku Ankka -lehti
Roope-sedän pokkari
Meidän Perhe -lehti + lahja
Ilmainennäyte.fi uusin päivitys
Lastendvd.fi leffojen tietopankki
Prinsessa-lehti + tilaajalahja
www.lehtipojat.fi
Seiskan tarjous + tilaajalahja
Vauva-lehden tutustumistarjousSäästövinkkejä arkeen:

Ilmainenmuste.fi tilausohjeet
Parranajosetti 0 e + pk. 4,90 e
Ihokarvanpoistosetti 0 e + pk
Hydro Silk naisille 0 e + pk
Mustekasetti.com ilmaisnäyte
Finink.com ilmaisnäyte
Inkclub.com ilmaisnäyte
www.ilmainennayte.fi
 


Hei, tervetuloa lukemaan blogiani. Tälle sivulle olen kerännyt muutaman säästövinkin, joita jokainen voi harkintansa mukaan käyttää. Muutaman minuutin kestävillä toimenpiteillä voi saada säästöä aikaan kymmeniä tai satojakin euroja. Kaiken pystyy tekemään kotisohvalla netissä muun surffailun lomassa.

Lisää vinkkejä ja blogikirjoituksia tulossa myöhemmin. Päivitetty viimeksi: 5.9.2018.

Uusi: Lapsiperheen säästövinkkejä voit selata kuvien kera täältä.

 

Ilmainen lainakorkojen vertailusivu

Jos itselläsi on jo lainaa, Lendo.fi kertoo heti, voisitko saada nykyisen lainasi pienemmällä korolla. Lainatarjouksen kysyminen on ilmaista ja se ei sido mihinkään. Jos sähköpostiisi tullut tarjous lainasta ei miellytä, voit vain deletoida sähköpostiviestin ja asia on sillä selvä, lainaa ei tarvitse ottaa eikä viestiin mitään vastata. Jos sinulla on jo lainaa tai harkitset uuden ottamista, kannattanee tarkistaa, että saisitko sille pienemmän koron. Saat kerralla monen eri pankin tarjouksen näkyviin.

Lainatarjouksen pyytäminen nettisivuilla kestää pari minuuttia ja on tosi vaivatonta. Säästöä koroissa voi tulla kymmeniä tai satoja euroja lainasummasta riippuen.

Rahalaitos.fi sivustolla on myös toinen vastaava lainavertailun laskuri. Voit kokeilla kumpaakin vaihtoehtoa niin saat ainakin kattavan määrän eri tarjouksia kerralla vertailuun. Lainan koroissa kannattaa katsoa monta vaihtoehtoa niin voi valita edullisimman sitten jos/kun lainaa myöhemmin tarvitsee.
 

Edullisempi sähkölasku

Kodin sähkölaskun voi nykyään kilpailuttaa kätevästi netissä. Jos maksat nyt normaalia listahintaa, voit säästää esim. 45-120 euroa per vuosi. Riippuu tietysti siitä, että paljonko kulutat sähköä. Hintavertailu alla olevin linkin kautta kestää 2 minuuttia (ei maksa mitään) ja näet heti, että onko halvempi hinta tarjolla. Itse en sähkön kilpailuttamisesta tiennyt aiemmin mitään ja makselin mukisematta monta vuotta sähkölaskut ilman mitään alennuksia. Sitten luin tästä asiasta lehtiartikkelin ja vaihdoin sähköyhtiötä edullisempaan.

Kilpailutus on vaivaton. Uusi sähköyhtiö irtisanoo vanhan sopimuksesi ja hoitaa kaikki paperityöt. Sähköt eivät tietenkään katkea vaan sähköyhtiön vaihto tapahtuu itsestään. Vain sähkönmyyjä (sähkölaskun kirje- kuoressa uusi logo) ja sähkön hinta muuttuu - kaikki muu jatkuu kuten ennenkin.

Kilpailuttaja.fi on ilmainen palvelu ja tarjoushinnan katsominen sieltä ei vielä sido mihinkään.


Ilmainen muste tulostimeesi

Ilmainenmuste.fi kertoo, miten omaan kodin tulostimeen voi tilata eri nettikaupoista ilmaisen musteen tai muuten säästää jopa monta kymmentä euroa verrattuna kivijalkakauppojen musteiden hintoihin.


Ilmainen osakesalkku säästöillesi

Ilmainenosakesalkku.fi kertoo, miten säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvät kulut eli pankin kk-maksut
nollataan 0 euroon per kk. Jos olet jo osakesäästäjä tai harkitset säästämistä tai sijoittamista, kannattaa lukea säästövinkit läpi... 10 vuodessa kuluissa tulee säästöä esim. 300 euroa.Ilmaisia näytteitä netissä

Ilmainennäyte.fi listaa myös netistä löytyviä linkkejä, joiden kautta pystyy tilaamaan ilmaisia näytteitä kotiin testattavaksi. Osittain samoja linkkejä löytyy tältäkin sivustolta, mutta ei välttämättä kaikkia.


Lehtitilaukset puoleen hintaan ja tilaajalahjoja kaupan päälle

Oman suosikkilehden voi tilata kampanjalinkin kautta hyvällä alennuksella. Myös itselle uusia lehtiä voi olla mukavaa kokeilla lyhyen tilausjakson verran jos hinnasta saa esim. -50% pois. Vaihtelu virkistää välillä... Tälle sivustolle on kerätty näitä lehtitalojen kampanjalinkkejä, vaihtoehtoja voi selata tästä linkistä.

Sivuston ylläpito on käyttänyt kampanjatarjouksia, joissa on alennuksen lisäksi saanut tilaajalahjoina mm. Cityshoppari-kortin, kävelysauvat kuntolenkille, perhoskuvioisen kesälaukun ja langattomat kuulokkeet. Välillä tulee vastaan tilaajalahjoja, joita muutenkin on ajatellut hankkivansa, niin tarjous on miellyttänyt.
Pankkipalvelut: käyttötili, verkkopankki ja pankkikortti 0 e/kk

Peruspankkipalvelut saa nykyisin veloituksetta esim. S-Pankista. Moni on tottunut maksamaan omassa pankissaan verkkopankista 2,50 e/kk, pankkikortista 1,50 e/kk ja mahdollisesti vielä luottokortista erikseen vuosimaksua (esim. 2000 e luottorajalla 40 euroa). Näistä kertyy vuositasolla helposti yli 60 e. Kk-veloitus voi tuntua pieneltä, mutta 10 vuodessa puhutaan jopa 700 eurosta palvelumaksuja.

S-Pankista nämä palvelut saa tosiaan nykyisin 0 euron kk-maksulla. Pankkia vaihtamalla voikin säästää ison summan rahaa. Tämä etu on kaikille S-ryhmän asiakasomistajille eli S-etukortin omistaville. Jos korttia ei vielä löydy lompakosta, asiakasomistajaksi voi liittyä missä tahansa S-ryhmän toimipaikassa (esim. Prismassa) täyttämällä hakemuksen ja maksamalla oman osuuskaupan osuusmaksun. Se vaihtelee paikkakunnasta riippuen, mutta on yleensä 100 euroa. Osuusmaksua et menetä vaan saat sen takaisin jos joskus tulevaisuudessa haluat S-etukortista ja jäsenyydestä luopua. Lisäksi voit saada korkoa osuusmaksulle (esim. Turussa 100 euron osuusmaksulle maksetaan tällä hetkellä korkoa 10 e/vuosi).

Jos sinulla on jo oma S-etukortti, olet asiakasomistaja ja saat nämä S-Pankin edut. Muita hyviä puolia: voit nostaa käteistä pankkitililtäsi esim. Prisman neuvonnasta, ei tarvitse lähteä pankkikonttorissa käymään. Jos shoppailet S-ryhmän omissa toimipaikoissa, saat ostoksista normaalin bonuksen lisäksi 0,5% maksutapa-alennuksen kun maksat kassalla S-Pankin myöntämällä maksukortilla. Blogin pitäjä on itse S-Pankkiin siirtynyt ja voi suositella muillekin. Säästän nyt yli 50 euroa vuodessa.

Lisätieto kevät 2017: S-Pankin Visaan tuli laskutuskulu 2 e per lasku. Vuosimaksua ei siis ole, mutta jos ostat jotain luotolla, kyseiseltä kuukaudelta tulee laskutuskulu 2 e per lasku. Kuitenkin edelleen taitaa olla Suomen edullisimpia luottokortteja kun vuosimaksua ei ole. Nettipankki ja pankkikortti säilyvät edelleen ilmaisina.

Stockmann Mastercard on täysin kuluton luottokortti, sitä voi hakea Stockmannin asiakaspalvelusta saatavalla lomakkeella. Jos maksaa koko luottokorttilaskun saldon aina kerralla pois, niin kortti on täysin ilmainen käyttää (ei kk-maksuja eikä mitään tilinhoitopalkkioita). Itse maksoin pitkään luottokortista tilin-hoitomaksuja 5 e/kk eli 60 euroa vuodessa. Irtisanoin kyseisen kortin ja nyt uudessa kortissa kulut 0 e/kk.
Ilmainen lasten lehti kotiin ja muita näytteitä

Netistä voi löytää linkkejä, joiden kautta pystyy tilaamaan ilmaisia tuotenäytteitä. Yritykset haluavat antaa tuotteilleen näkyvyyttä ja siksi jakavat näytteitä veloituksetta. Näitä linkkejä on keräilty tälle sivustolle ja voit selata vaihtoehtoja läpi. Osa näistä on täysin ilmaisia eli edes postimaksua ei tarvitse maksaa. Esim. lapselle voi tilata Lastenmaa-lehden kotiin luettavaksi veloituksetta (1 numero per henkilö tai talous). Osassa kampanjoista tuote on ilmainen, mutta pienen postimaksun joutuu sitten maksamaan. Esim. parranajosetin eli teriä ja partavaahtoa tilasin kodin miesväelle 0 e + pk. 4,90 e, ihan edullinen oli
mielestäni. Postimaksun 4,90 e maksoin postipaketin mukana tulleella tilisiirtolomakkeella. Monta muutakin vaihtoehtoa on esim. sukkia ja boxerit miehelle. Uusia kampanjoita tulee aina ajoittain.

Linkkejä yritetään tänne sivustolle keräillä ja vanhat linkit poistetaan kun huomataan, että jokin kampanja on päättynyt kun kaikki valmistajan tarjoamat ilmaisnäytteet on jaettu. Huomaathan, että toimimattomia linkkejä voi olla sivustolla esillä, koska näytteet voivat loppua milloin vain ja harmi kyllä linkkien toimivuutta ei ihan jatkuvasti pystytä tarkistamaan. Linkkiä klikkaamalla siis näet, että onko tarjous vielä voimassa. Montako euroa säästöä näistä tulisi itsellesi?

Uskallan väittää, että hyödyntämällä edes osan yllä olevista neuvoista, voi säästää helposti 100 euroa vuodessa ja enemmänkin. Kannattaa muistaa, että 10 vuoden aikavälillä puhutaan siis jo 1000 eurosta.
Kännykkäliittymän ja sähköyhtiön vaihto oli helppo ja nopea tehdä netissä. Lehtiä olen tilaillut -50% ja lisäksi tilaajalahjoista on ollut hyötyä (esim. kävelysauvat olisin muutenkin ostanut).

Pankkipalveluiden vaihtaminen oli ehkä itselle vaikeinta ennakkoasenteestani johtuen. Luulin, että pankin vaihto on kauhean vaikea tehdä. Mutta kätevästi se kyllä kävi: yhtenä päivänä ostoksilla kävelin Sokoksen neuvontapisteen ohi kun asia tuli mieleen ja päätin viimein tilata kortit ja pankkitunnukset S-Pankista. Kun ne olivat saapuneet postissa, irtisanoin vanhan pankkini kortit ja verkkopankkitunnukset. Tämän pystyi tekemään kirjautumalla verkkopankkiin ja sieltä lähettämällä viestin asiakaspalveluun. Ei tarvinnut siis lähteä pankin kottoriin jonottamaan tämän takia. Vanhaan pankkiini jätin vielä pelkän pankkitilin auki, koska siitä ei mene mitään kk-maksuja. Ehkäpä pidän sitä vielä auki ja käyn sulkemassa joskus vuoden päästä (samalla tarkistan, että kukaan ei ole sinne enää rahaa siirtänyt).Hyvää vuotta 2018 kaikille, kirjoittelen lisää säästövinkkejä tänne jos mielenkiintoisia etuja tulee vastaan. Yllä olevia olen itse jo kokeillut ja toimivaksi todennut, toivottavasti näistä olisi hyötyä teille muillekin.

Aurinkoisin terveisin,

Pirjo
Lehtien alennuskupongit:

Seiskan uusin tarjous + lahja
Me naiset -kampanja + lahja
Katso-lehdeltä alennus + lahja
Fit-lehden tarjous + lahja
Oma Aika alennus + lahja

Koti ja Keittio tarjous + lahja
Aku Ankan uusin tarjous
Historia-lehti + lahja
Tieteen kuvalehti + lahja
KuntoPlus + valitsemasi lahja

Meidän perheen tarjous + lahja
Vauva-lehti + tilaajalahja
Cosmopolitan-lehti + lahja
Suuri käsityö -kampanja + lahja
Kodin kuvalehti tarjous + lahja

Pelit-lehden uusi tarjous + lahja
GTi-lehden uusin tarjous + lahja
V8-lehti tarjoushinta + lahja
Auto Bild Suomi tarjous + lahja
GEO-lehden tarjous + lahja

Glorian ruoka ja viini + lahja
Roope-sedän oma pokkari
Antiikki ja Design + tilaajalahja
Hyvä terveys + tilaajalahja
Selaa lehtiä ja lahjoja tästä

Nettikauppoja:

Mustekasetti.com
YvesRocher.fi
Apteekkituotteet.fi
Lastendvd.fi
Ilmainenmuste.fi

Ilmainennäyte.fi
Fitnesstukku.fi
Lehtipojat.fi
Finink.com
Inkclub.com

Muumimukihaku.fi
Ilmainenmuste.fi
Lastenleffat.fi
Lukijapalvelu.fi
FinnishDesignShop.fi